Termékek Menü
   

Akku kiegészítők

Rendezés:
Az akkumulátorszenzor megméri a csatlakoztatott akkumulátor hatásos áramerősségét és feszültségét, és kiszámolja a kapacitását és a töltési állapotot. Figyelmeztetést ad, ha az akkumulátor lemerült vagy meghibásodott, és szól, ha ajánlott az akkumulátor leválasztása az áramkörről. Hasznos tartozék a Dometic PerfectCharge automatikus töltőhöz.
39.370 Ft
A hőmérséklet-érzékelő hasznos, ha akkumulátorokat szeretne tölteni ingadozó vagy extrém környezeti hőmérsékletek között. A töltő feszültséget az akkumulátor hőmérsékletéhez állítja az optimális töltés érdekében.
4.966 Ft
Ez a távirányító a Dometic akkumulátortöltők kényelmes működtetésére való. Megfelelő a PerfectCharge MCA sorozat valamennyi típusához.
19.520 Ft
Akku töltés vezérlő-kijelző panel.
7.277 Ft
Milyen az akkumulátor? A Dometic akkumulátorvezérlője mindig pontos elemzést ad. Arról is tájékoztat, hogy éppen mennyi akkumulátorkapacitás érhető el, és meddig fog az kitartani.
122.072 Ft
Lítium-ionos akkumulátor, 100 Ah / 12 V, CAN-busz alapú rendszer, CIB-kompatibilis.
Nélkülözhetetlen a gyors akkumulátor-ellenőrzéshez: a kompakt akkumulátor-visszajelző intuitív, egygombos működtetést kínál.
10.592 Ft
A Dometic PLB40 Ah lítium-vas-foszfát akkumulátor rendkívüli áramellátást biztosít a mobil élethez – A Dometic CFX 40W akár 40 órán keresztül üzemeltethető egyetlen töltéssel. Ideális elektromos hűtőládák és egyéb 12 V-os készülékek áramellátásához, amikor a vadonban tartózkodik. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően valódi függetlenséget élvezhet, és a hosszabb utazásokhoz is biztosíthatja az áramforrást.
231.254 Ft
Lítium-ionos akkumulátor, 100 Ah / 12 V, CAN-busz alapú rendszer, CIB-kompatibilis.
Top termékek
Facebook