Termékek Menü
   

Dometic CoolAir RT 780

Katt rá a felnagyításhoz
Ezt a teherautó-fülkékkel kompatibilis, önálló, tetőre szerelhető állóklímát egydarabos, önálló egységként tervezték, így beszerelése és karbantartása ultrakönnyű.Kétféle kivitelben rendelhető 0°-os dőlésszögű és 12°-os dőlésszögű kompresszorral.

Leírás és Paraméterek

A Dometic CoolAir RT 780 tetőre szerelhető állóklímát napi utazásokhoz és városon belüli kiszállítási szolgáltatásokhoz terveztük. Kellemes klímát nyújt a sofőröknek a rövidebb megállók és az elkerülhetetlen várakozások során, például rakodás idején. A CoolAir RT 780 egy teljesen önálló légkondicionáló, amely minden alkatrészt egyetlen burkolatban tartalmaz. A beszerelés gyorsan megvan, és nincs szükség karbantartásra sem. Jó, ha tudja: a CoolAir RT 780 szinte minden teherautóra felszerelhető. Két változatban kapható, 0°-os vagy 12°-os kompresszor-megdöntéssel a különböző tetőkialakításokhoz. Minden általános teherautó-modellhez specifikus beszerelőkészlet kapható.

  • Az egy egységből álló kialakítás gyors beszerelést biztosít és kevés karbantartást igényel, még hűtőközeggel sem kell feltölteni
  • Szabványos egység, amely a legtöbb teherautóhoz használható
  • Rugalmasan állítható légáramlás a négy egyenként állítható fúvókának köszönhetően
  • A beállítások kényelmesen kezelhetők a távirányítóról
  • Kiváló levegőhűtés és párátlanítás
  • Az UV-álló felső burkolat szórófestéssel a fülke külső burkolatához igazítható
  • Menet közben a gyárilag beépített klímaberendezéssel párhuzamosan használható

 A Dometic CoolAir RT 780 tetőre szerelhető állóklíma a legtöbb teherautó-fülkébe gyorsan beszerelhető (minden komponense egyetlen egységbe rendeződik el), valamint gyakorlatilag karbantartás mentesen üzemeltethető, olyannyira, hogy a rendszert még hűtőközeggel sem kell feltölteni. A könnyen átlátható, digitális kezelőpanel, a távvezérlő egység, valamint a négy állítható légfúvóka megkönnyíti a tökéletes klíma megteremtését a teherautók fülkéiben.

Méretek ‒ termék mélysége 629 mm
Méretek ‒ termék magassága 284 mm
Méretek ‒ termék szélessége 830 mm
Nettó tömeg 22 kg
Bemeneti feszültség (egyenáram) 24 V
Hűtőteljesítmény (ISO 5151) 780 W
Teljesítményfelvétel ‒ Hűtő üzemmód (ISO 5151) 530 W
Tanúsítványok e1, CE 
További képek