Termékek Menü
   

Dometic Fantastic Vent 7350 tetőablak

Katt rá a felnagyításhoz
A könnyű, kompakt és tartós szellőzőventilátor bezárt állapotban hatékonyan szigetel. A nagy teljesítményű, 12 hüvelyk méretű, 10 lapátos ventilátor gyorsan be- és kikeveri a levegőt a lakótérbe, illetve a lakótérből.
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-04

Leírás és Paraméterek

Meleg és állott levegő ki, friss és tiszta levegő be: A Dometic FanTastic Vent 7350 ventilátor segítségével ez percek alatt biztosítható, emellett rendkívül csendes és energiatakarékos is. Ennek a valóban fantasztikus szellőztető megoldásnak az alapja egy nagy teljesítményű forgó ventilátor, amely a tetőablakba van beépítve, és igény szerint állítható. Egyszerűen csak állítsa be a kívánt hőmérsékletet a távirányítón, és a ventilátormotor automatikusan elindul és leáll, amint a belső hőmérséklet meghaladja a kiválasztott hőmérsékletet vagy az alá esik. A FanTastic Vent kissé nyitott tetőablakkal együtt működik a kellemes, huzatmentes légáramlás biztosítása érdekében.

A FanTastic Model 7350 Vent Fan ventilátor 14 fix, kézi sebességgel, illetve a beépített hőmérő által szabályozott, automatikusan változó sebességgel rendelkezik. A fordító kapcsolóval megváltoztatható a ventilátorlapátok forgási iránya, hogy kifelé vagy befelé menjen a levegő, ahogy a friss levegőhöz szükséges! A ventilátor esőérzékelővel is rendelkezik, amely bekapcsolva automatikusan lezárja a védőbúrát eső esetén. Ez a ventilátor reagál a környezetre, száraz és kellemes környezetet biztosítva.

MÉRETEK

  • Mélység 471 mm
  • Magasság 190 mm
  • Szélessége 471 mm

ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (egyenáram) 12 V
Tanúsítványok CE, EMC 

További képek