Termékek Menü
   

Dometic Fantastic Vent 2250 tetőablak

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
92.304 Ft (72.680 Ft + ÁFA)

A könnyű, kompakt és tartós szellőzőventilátor bezárt állapotban hatékonyan szigetel. 350x350 mm fehér tetővel.A nagy teljesítményű, 12 hüvelyk méretű, 10 lapátos ventilátor gyorsan behúzza a levegő a lakótérbe, vagy kifújja onnan.
Rendelhető külön cikkszámon : 400X400 mm kivitelben is víztiszta és fehér tetővel ezekre kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken !

Leírás és Paraméterek

  • 3 sebességes ventilátor (alacsony, közepes, magas)
  • Megfelelő szabványos méretekhez
  • Beépített termosztát
  • Megfordítható légáramlás
  • Manuálisan felemelhető búra
  • Magas kivitel

A Dometic FanTastic Vent 2250 szellőzőventilátor háromféle fordulatszámmal (alacsony, közepes és magas), a ventilátorlapátok levegőkeverési irányának beállítására szolgáló irányváltó kapcsolóval (OUT = kikeverés; IN = bekeverés), egy kézi kupolaemelő gombbal, valamint beépített hőfokszabályozóval rendelkezik. Csak állítsa be a hőfokszabályozót a kívánt szintre, és hagyja, hogy a ventilátor végezze a dolgát! A tervezésénél fogva ideálisan használható a beállított hőmérséklet szinten tartására. Tökéletes megoldás alváshoz, vagy olyankor, ha kis kedvenceit a lakókocsiban szeretné hagyni.

A lakóautók beépített szellőzőivel kapcsolatos probléma többek közt, hogy beengedik az esőt, és nem képesek állandó, kellemes hőmérsékletet tartani. A FanTastic Vent nagy teljesítményű szellőzőventilátor, ami mindkét problémát megoldja, és egyikhez sem igényli a használó beavatkozását! Először is, egy termosztát tartja állandó szinten a kívánt hőmérsékletet az autóban. Aztán, ha elered az eső, az esőérzékelő automatikusan lezárja a búrát, majd újra kinyitja, ha az érzékelő megszáradt. Önnek csak annyi a dolga, hogy lazít, és élvezi lakóautója kényelmét – jól hangzik, igaz?

További képek