Termékek Menü
   

Dometic Freshjet 2700 tetőklíma

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
972.337 Ft (765.620 Ft + ÁFA)
Az elérhető egyik legkisebb, hűtésre, fűtésre és párátlanításra képes légkondicionáló legfeljebb 8 m hosszú lakókocsikba és lakóautókba.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
DOMETIC DC KIT DSP-T 12 DOMETIC DC KIT DSP-T 12
602.272 Ft

Leírás és Paraméterek

A FreshJet 2700 típus megfelelő teljesítményt nyújt akár 8 m hosszú vagy nagyobb lakóautók és lakókocsik légkondicionálásának biztosításához. Hőszivattyúval felszerelve fűtésre is képes, ami igazi áldás hideg napokon és hűvös estéken. A teljesítménye ellenére a FreshJet 2700 kompakt kialakítású és viszonylag könnyű. A lágyindítás funkció biztosítja, hogy az indítás kíméletes legyen alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempinghelyeken.

A Dometic FreshJet légkondicionálói a piac legkisebb légkondicionálói között vannak. A különböző méretű járművekhez különböző változatok érhetőek el, azonban még a legnagyobb teljesítményű változatok kialakítása is ultrakompakt. A helytakarékos kialakítás elég helyet hagy a tetőn napelemek, egy műholdantenna vagy akár egy második FreshJet számára is, ha külön légkondicionált zónákat szeretne. A nagyon alacsony indítóáram és a lágyindítási funkció révén a készülékek még alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is simán működnek. Az állítható légáram hatékony légelosztást tesz lehetővé, pont ahogy szükség van rá. Képes a levegő hűtésére, fűtésére és párátlanítására: A FreshJetek egész évben kényelmet nyújtanak. A beépített LED-világítás révén a felhasználók háttér világítást kapcsolhatnak be a jármű belsejében. Mindegyik funkció kényelmesen, a könnyen használható távirányítóról kezelhető.

MÉRETEK
Termék mélysége 980 mm
Termék magassága 248 mm
Termék szélessége 650 mm
Nettó tömeg 38 kg
ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 230 V
Bemeneti feszültség (egyenáram) 12 V (opcionális DC kiegészítő kitt megrendelésével)
Bemeneti frekvencia 50 Hz
Váltakozó áramú áramkör szükséges védelme min. 10.00 A
Váltakozó áramú áramkör szükséges védelme max. 10.00 A
TELJESÍTMÉNY
Hűtőteljesítmény (ISO 5151) 2500 W
Fűtőkapacitás (ISO 5151) 3300 W
Teljesítményfelvétel ‒ Hűtő üzemmód (ISO 5151) 1200 W
TOVÁBBI
Tanúsítványok E24 

További képek

Youtube videók