Termékek Menü
   

Dometic S7P oldalablak

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
128.702 Ft (101.340 Ft + ÁFA)

Felső zsanéros fali ablak ívelt körvonalakkal.Az extra oldalablakok ideálisak hátul, mert beengedik a természetes fényt és kellemes hangulatot biztosítanak. Ez különösen hasznos furgonok lakóbusszá alakításánál. Ez az elegáns tervezésű ablak tökéletesen működik, emellett hatékony szigetelést és biztonságot is nyújt.

Az ár a legkisebb 280 x 380 mm méretre vonatkozik. További méretekkel kapcsolatban kérje árajánlatunkat !

Leírás és Paraméterek

5000 mm-es görbületi sugár: enyhén ívelt külső oldaluknak köszönhetően a Dometic S7P ablakok ideálisak kisbuszokhoz. A porszórt alumíniumprofilok könnyebbek, garantálják a tökéletes szigetelést és a kiváló minőségű felületi kidolgozást. Egyedülálló formatervezésük révén az alumíniumablakok megfelelő sötétítőrendszerrel kombinálva a poliuretán ablakok remek alternatívái lehetnek.

  • A többszintű zárrendszer biztonságot nyújt a behatolókkal szemben
  • Porfestett profilok a kiemelkedő szigetelésért
  • Az alumínium keret csökkenti a tömeget
  • Dupla, sötétített akrilüveg
  • 5000 mm-es görbületi sugár
  • 22–43 mm vastag falakhoz

Ez a Dometic S7P fali ablak remekül néz ki: elegáns kialakítás és süllyesztett illeszkedésű ablaktábla. Ez a domború vonalakkal rendelkező kisbuszokhoz tervezett ablak hozzá illő sötétítőrendszerrel büszkélkedhet, amely árnyékot és magánszférát biztosít, ha szükséges. A sötétített, dupla akrilüveg, valamint a könnyű súlyú alumíniumkeret porfestett profiljai kiváló szigetelést és ügyes felületkezelést jelentenek. A több ponton záródó ablak biztonságos zárást és fokozatmentes állítást tesz lehetővé, amely megvédi a járművet és annak tartalmát a betolakodóktól. Kiváló helyettesítője a poliuretán ablakoknak: legyen világosság!

Méretek ‒ termék magassága 408 mm
Méretek ‒ termék szélessége 308 mm
Nettó tömeg 1.90 kg
Méretek ‒ rendelés szélessége 280 mm
Méretek ‒ rendelés magassága 380 mm
Méretek ‒ nyílás szélessége 230 mm
Méretek ‒ nyílás magassága 330 mm
Kivágási magasság 380.00 mm
Kivágási szélesség 280.00 mm
További képek