Termékek Menü
   

Generátorok

Rendezés:
20 literes rozsdamentes acél üzemanyagtank zárható tanksapkával és üzemanyagszint jelzővel.
147.218 Ft
15 literes műanyag üzemanyagtank zárható tanksapkával és üzemanyag szintmérővel. 
49.301 Ft
Ez a 2,0 kW-os benzines generátor bárhol 230 V-os váltakozó áramot biztosít, ahol nem érhető el hálózati feszültség. Kompakt méretű és viszonylag könnyű súlyú, és megbízható, hatékony működést nyújt. A 2000 W-os folyamatos kimeneti teljesítmény megfelelő több elektromos készülék egyszerre történő ellátásához.
Ez a 2,6 kW-os benzines generátor bárhol 230 V-os váltakozó áramot biztosít, ahol nem érhető el hálózati feszültség. Kompakt és könnyű, halk és nagyon hatékony működéssel. A generátor az általa előállított tiszta szinuszfeszültségnek köszönhetően még az érzékeny elektromos készülékekhez is alkalmas.
Ez a 2,6 kW-os LPG-generátor bárhol 230 V-os váltakozó áramot biztosít, ahol nem érhető el hálózati feszültség. Kompakt és könnyű, halk és nagyon hatékony működéssel. A generátor az általa előállított tiszta szinuszfeszültségnek köszönhetően még az érzékeny elektromos készülékekhez is alkalmas.
Ez a 2,5 kW-os dízelgenerátor bárhol 230 V-os váltakozó áramot biztosít, ahol nem érhető el hálózati feszültség. Rendkívül hatékony, óránként mindössze 0,7 l dízelt fogyaszt, és csendesen működik. Az általa előállított tiszta szinuszfeszültségnek köszönhetően még az érzékeny elektromos készülékekhez is alkalmas.
3,5 kW-os generátor 230 voltos váltakozó áramhoz, dízellel üzemeltetve
Ez a 6,2 kW-os benzines generátor bárhol 230 V-os váltakozó áramot biztosít, ahol nem érhető el hálózati feszültség. Halkan és rendkívül hatékonyan működik. A tiszta szinuszfeszültségnek és a magas kimeneti csúcsteljesítménynek köszönhetően a készülék alkalmas professzionális használatra.
Facebook