Termékek Menü
   

Passzív hűtődoboz

A Dometic passzív boxok rendkívül hatékony szigetelőrendszerrel rendelkeznek. Jégakkuval vagy jégkockákkal felszerelve több napig is frissen tartják az élelmiszereket, halat, csalit és vadhúst. A népszerű sorozat külső átalakításon átesett típusai még nagyszerűbbek. Az olyan praktikus tartozékok, mint az üléspárna, a horgászbottartó és a sörnyitó nélkülözhetetlenné teszi őket a horgászok, vadászok és a természet többi szerelmese számára. A drótkosarakból és elosztókból álló moduláris tárolórendszer rendet tart a ládában. Minden új Cool Ice típushoz (43–111 liter) kapható.
Rendezés:
13 literes jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz vállra akasztható hordfüllel.A Dometic Cool-Ice WCI-13 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés sokáig hidegen tartja az élelmiszert.
28.118 Ft
22 literes jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz vállra akasztható hordozófüllel.A Dometic Cool-Ice WCI-22 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés sokáig hidegen tartja az élelmiszert.
34.735 Ft
33 literes passzív hűtődoboz extra erős hőszigeteléssel.A Dometic Cool-Ice WCI-33 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés sokáig hidegen tartja az élelmiszert.
52.603 Ft
Ez a nagyon hatékony és könnyű passzív box akár több napig is fagyott állapotban tartja a jeget. Vastag, hűtőminőségű habszigeteléssel és labirintustömítéssel rendelkezik. Vigyen magával jéghideg frissítőt, bárhová is megy! Vadászoknak és horgászoknak kialakított zöld színű 22 literes kivitel.
34.735 Ft
43 literes  jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz.A Dometic Cool-Ice WCI-42 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés tovább hidegen tartja az élelmiszert.
67.818 Ft
Ez a nagyon hatékony és könnyű passzív box akár több napig is megfagyva tartja a jeget. Vastag, hűtőminőségű habszigetelése és az egyedi labirintustömítése biztosítja, hogy jéghideg frissítőt vihessen magával, bárhová is megy! Vadászoknak és horgászoknak kialakított zöld színű 43 literes kivitel.
67.818 Ft
56 literes  jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz.A Dometic Cool-Ice CI-55 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés tovább hidegen tartja az élelmiszert.
74.435 Ft
71 literes jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz.A Dometic Cool-Ice CI-70 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés sokáig hidegen tartja az élelmiszert.
89.002 Ft
87 literes passzív hűtőláda extra erős szigeteléssel.A Dometic Cool-Ice CI-85 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés tovább hidegen tartja az élelmiszert.
98.920 Ft
87 literes passzív hűtőláda extra erős szigeteléssel, nagy fogantyúval és szállítókerekekkel.A Dometic Cool-Ice CI-85W egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés tovább hidegen tartja az élelmiszert.
110.833 Ft
111 literes jó hőszigetelésű hordozható passzív hűtődoboz olvadékvíz leeresztővel.A Dometic Cool-Ice CI-110 egy nagyon hatékony tömítéssel rendelkezik. Az extra erős szigetelés tovább hidegen tartja az élelmiszert.
117.450 Ft
Top termékek
Facebook