Termékek Menü
   

Kompresszoros hűtőszekrények

Rendezés:
Csúcsminőségű 39 literes fagyasztós hűtőszekrény olyanoknak, akik a stílus mellett az első osztályú hűtőteljesítményt is nagyra értékelik.
303.111 Ft

Ez az elegáns fiókos ezüstszürke előlapos hűtőszekrény kényelmes, kihúzásos hozzáférést biztosít a tartalmához. A szabadalmaztatott fagyasztórekesz könnyen leválasztható, hogy több hely legyen a friss vagy fagyasztott élelmiszereknek. Az elektronikus kompresszor és a ventilátorsebesség-vezérlő biztosítja a csendes működést és a gazdaságos áramfelvételt.

Rendelhető külön cikkszámon rozsdamentes acél dekorpanellel is kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken !

395.351 Ft
70 literes kompresszoros hűtőszekrény LED kijelzővel
Az elegáns 10-es sorozatú kompresszoros hűtőszekrény ideálisan beszerelhető furgonokba, hajókra vagy bárhová, ahol a szellőzés kihívást jelent. Sokoldalú és tágas belső tere, amely kivehető fagyasztórekeszt is tartalmaz, kényelmes tárolási lehetőségeket kínál. Ráadásul a hűtőteljesítménye a legjobbnak számít a kategóriájában!
415.201 Ft

Ez az okos hűtőszekrény rozsdamentes acél hatású ezüst színű előlappal és 45 l-es hűtött tárolókapacitással rendelkezik, beleértve egy 4,4 l-es, opcionális fagyasztó részt. Ezenkívül kiemelkedően hatékony és csak minimális zajt kelt. 12V/24V kivitel.

Rendelhető külön cikkszámon rozsdamentes acél előlappal is kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken !

310.655 Ft

Kihúzható 38,5 literes ezüst színű dekor paneles 12V/24V hűtőszekrény .

Rendelhető: Dometic Coolmatic CRD 50S rozsdamentes acél ajtós kivitelben is .(6.kép)Kérje ajánlatunkat !

393.370 Ft

Ez az okos, kompresszoros hűtőszekrény 57 l-es hűtött tárolókapacitással rendelkezik, beleértve egy 7 l-es, opcionális fagyasztó részt. Az intelligens elektronikának köszönhetően kiemelkedően hatékony és csak minimális zajt kelt.

Rendelhető külön cikkszámon rozsdamentes acél ajtós kivitelben is kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken !

329.184 Ft

Ez az okos hűtőszekrény rozsdamentes acél hatású ezüst színű előlappal és 78 l-es hűtött tárolókapacitással rendelkezik, beleértve egy 7,5 l-es, opcionális fagyasztó részt. Ezenkívül kiemelkedően hatékony és csak minimális zajt kelt.

Rendelhető külön cikkszámon rozsdamentes acél ajtós kivitelben is kérje árajánlatunkat elérhetőségeinken !

352.349 Ft
A stílusos Dometic CoolMatic CRX 140 minden tekintetben kiemelkedő. A körülbelül 136 l-es kapacitású kompresszoros hűtő (11,5 l-es fagyasztóval) kiemelkedő hűtési teljesítményt nyújt. A szabadalmaztatott kettős zár és szellőztető rendszer mellett klasszikus rozsdamentes acél hatású kinézettel, napenergiás működéssel és hűvös kék belső világítással büszkélkedhet. 
472.770 Ft
Tágas 17 l-es fagyasztót magában foglaló, 117 l-es tárolókapacitással rendelkező hűtőszekrény akár –18 °C-os hőmérsékleteket is elérhet. A változtatható zsanérok és a zár extra kényelmet biztosít a kiváló hűtőteljesítmény mellé.
Jumbo méretű 173 literes kompresszoros hűtőszekrény 41 literes külön ajtóval nyitható *** fagyasztórekesszel.
Jumbo méretű 224 literes kompresszoros hűtőszekrény 44 literes külön ajtóval nyitható *** fagyasztórekesszel.
Super Jumbo méretű 277 literes kompresszoros hűtőszekrény 75 literes külön ajtóval nyitható alsó *** fagyasztórekesszel.
Facebook