Termékek Menü
   

Kompakt hűtőszekrények

  • Az ideális második hűtő otthonába. A MiniCool, egy olyan  kompakt és HANGTALAN  hűtőszekrény, amely bármely szobában növeli a komfortérzetét.
  • Emelje irodája vagy tárgyalója színvonalát egy TELJESEN ZAJTALAN MiniCool hűtővel, és élvezze a hideg italokat a nap bármely szakaszában.
  • Kórházaktól az idősek otthonáig a MiniCool hűtő javítja az egészségügyi ellátás körülményeit, mivel a betegek kevésbé vannak ráutalva az ápolókra, ha inni vagy enni szeretnének.
  • Dometic MiniCool-ok hozzájárulnak egy otthonosabb környezetet kialakításához a diákszállón, vagy egy közös lakás esetén.
Rendezés:

Elég kicsi, hogy szinte mindenhol elférjen, de elég nagy, hogy italok és rágcsálnivalók széles választékát kínálja fehér színben.

Rendelhető fekete színben : 72.000 Ft+ÁFA/db.(Megrendelésnél a megjegyzés rovatban jelezze.)

90.678 Ft
Beépíthető kivitelű teljesen zajtalan 21 literes hűtőszekrény.
85.344 Ft

A DS 300 elektronikus hőmérséklet vezérléssel (Fuzzy Logic) és automatikus leolvasztással rendelkezik, és az ajtó a jobb és a bal oldalra is felszerelhető, fehér színben.

Rendelhető : fekete 73.500 Ft+ÁFA/db és fekete-alu 75.000 Ft+ÁFA/db kivitelben. (Megrendelésnél a megjegyzés rovatban jelezzék.)

92.012 Ft
DS300 teljesen beépített beszereléshez (dekoratív panel, alapkeret, az egység és a ház borítása nélkül, csúszózsanérral).
86.678 Ft
Tökéletes megoldás kórházakba és egészségügyi intézményekbe a hőérzékeny gyógyszerek +2°C és +8°C közötti hőmérsékleten tartására a DIN 58345 előírásainak megfelelően. Beépített ventilátor az állandó hőmérsékletért, és figyelmeztető hangjelzés, ha az ajtó 20 másodpercig nyitva marad.A HC 302D ajtózárral rendelkezik a biztonságos tároláshoz, valamint flexibilis rekeszekkel rendelkező fiókokkal az összesen akár 30 liter térfogatú tartalmak rendezett tárolásához. A fiókok a további kényelem érdekében kihúzhatóak, és minden tekintetben úgy tervezték őket, hogy a használó mindig nyugodt maradhasson.
274.320 Ft
Tökéletes megoldás kórházak és egészségközpontok számára a hőre érzékeny gyógyszerek 2 és 8 °C közötti tárolásához.
121.285 Ft

A DS 400 partnerként működik együtt a hideg ételek és italok felszolgálásában. Eldöntheti, hogy beépíti-e a bútorba vagy egyszerűen csak hagyja szabadon állni fehér színben.

Rendelhető fekete 76.700 Ft+ÁFA/db és fekete-alu színben 77.700 Ft+ÁFA/db. (Megrendelésnél a megjegyzés rovatban jelezzék.)

96.012 Ft
DS400 teljesen beépített beszereléshez (dekoratív panel, alapkeret, az egység és a ház borítása nélkül, csúszózsanérral)
90.678 Ft

A Silencio termékkínálatában a DS 600 rendelkezik a legnagyobb belső térfogattal fehér színben.

Rendelhető fekete 91.000 Ft+ÁFA/db és fekete-alu színben 91.500 Ft+ÁFA/db. (Megrendelésnél a megjegyzés rovatban jelezzék.)

114.681 Ft

MiniCool DS 600BI  hűtőszekrény HANGTALAN beépíthető kivitel.

BI változat: teljesen beépített beszereléshez (dekoratív panel, alapkeret, az egység és a ház borítása nélkül, csúszózsanérral)

105.410 Ft
Tökéletes megoldás kórházakba és egészségügyi intézményekbe a hőérzékeny gyógyszerek +2°C és +8°C közötti hőmérsékleten tartására a DIN 58345 előírásainak megfelelően. Beépített ventilátor az állandó hőmérsékletért, és figyelmeztető hangjelzés, ha az ajtó 20 másodpercig nyitva marad. A HC 502D ajtózárral rendelkezik a biztonságos tároláshoz, valamint flexibilis rekeszekkel rendelkező fiókokkal az összesen akár 35 liter térfogatú tartalom rendezett tárolásához.
290.830 Ft
Belső ventilátor, amely kiegyenlíti a szekrény hőmérsékletét, ás megakadályozza, hogy jégréteg képződjön a párologtató ventilátorszárnyán.
146.685 Ft
A kompakt és csendes abszorpciós hűtőszekrények legtágasabb modellje, amely 2 csillagos fagyasztórekesszel és cserélhető külső ajtópanellel rendelkezik.
Facebook