Termékek Menü
   

Elektromos WC kiegészítők

Rendezés:
110 literes szennyvíztartály.5 év garancia a szakítószilárdságra és szivárgásvédelemre, köszönhetően a nagyon erős falvastagságnak és a beépített túlnyomásos szelepnek.Egyszerű telepítés az előre szerelt csatlakozóknak köszönhetően.
178.321 Ft
42 literes szennyvíztartály.5 év garancia a szakítószilárdságra és szivárgásvédelemre, köszönhetően a nagyon erős falvastagságnak és a beépített túlnyomásos szelepnek.Egyszerű telepítés az előre szerelt csatlakozóknak köszönhetően.
133.998 Ft
88 literes szennyvíztartály.5 év garancia a szakítószilárdságra és szivárgásvédelemre, köszönhetően a nagyon erős falvastagságnak és a beépített túlnyomásos szelepnek.Egyszerű telepítés az előre szerelt csatlakozóknak köszönhetően.
171.704 Ft
137 literes szennyvíztartály.5 év garancia a szakítószilárdságra és szivárgásvédelemre, köszönhetően a nagyon erős falvastagságnak és a beépített túlnyomásos szelepnek.Egyszerű telepítés az előre szerelt csatlakozóknak köszönhetően.
194.869 Ft

Robusztus, de rendkívül csendes, hosszú élettartamú szennyvíztartály-ürítő szivattyú 12 V-os egyenáramhoz.

Rendelhető 24V kivitelben is külön cikkszámon.Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken !

124.066 Ft
61 literes szennyvíztartály.5 év garancia a szakítószilárdságra és szivárgásvédelemre, köszönhetően a nagyon erős falvastagságnak és a beépített túlnyomásos szelepnek.Egyszerű telepítés az előre szerelt csatlakozóknak köszönhetően.  
147.218 Ft
Ezek az elektronikus VacuFlush toalettekhez készült falra szerelhető öblítőgomb- és -állapotpanelek kifinomult stílusban biztosítanak felhasználóbarát, nyomógombos működtetést. A rendszer állapotjelző lámpái figyelik a vákuum szintjét, és jelzik, ha a toalett energiája megfelelő a következő öblítéshez.
84.366 Ft
Facebook