Termékek Menü
   

Kazettás lakókocsi WC

Rendezés:
A szabadidős járművek nemcsak befektetések, hanem egyéni életstílussal is együtt járnak, ezért fontos, hogy minden tökéletesen működjön. Ha egy Dometic CT3000/4000 toalett korábbi tulajdonos általi beszerelésével nincs megelégedve, vagy ha esetleg az eredetin kezdenek megmutatkozni a kor jelei, akkor ne cserélje ki, élvezze az igazi újjászületést! Élessze újjá a vécét a fontosabb alkatrészek cseréjével, a Dometic felújítókészlettel! Ezzel nemcsak időt és pénzt spórol meg, hanem tiszta, higiénikus és ami még fontosabb, egy megbízható és korszerű toalett lesz az úton lévő otthonában.
59.220 Ft

A mindkét irányban 90°-kal állítható csészének köszönhetően ez a kazettás toalett ideálisan használható szűkebb helyeken. Ergonomikus formájú ülőkéje gondoskodik a kényelemről, míg a minőségi, karcálló kerámiafelület könnyedén tisztítható és prémium megjelenést biztosít. A szabadalmaztatott kettős zárószelep maximális biztonságot garantál a kazettatartály eltávolítása esetén.

Rendelhető öblítőtrtály nélküli CS(az ár erre vonatkozik ) és öblítőtartályos CW kivitelben (kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken).

277.571 Ft
Kazettás WC kiváló minőségű karcolásálló kerámiabetéttel és beépített öblítőtartállyal.
249.784 Ft
Saneo WC cserekazetta.
79.070 Ft
Kazettás WC kiváló minőségű karcolásálló kerámiabetéttel.
239.852 Ft
Cserekazetta Dometic 4110 toalettekhez.
82.372 Ft
Facebook