Termékek Menü
   

Dometic MWO 24 mikrohullámú sütő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
221.336 Ft (174.280 Ft + ÁFA)
Mikrohullámú sütő 24V kivitel inverterrel 500W. Útközbeni használatra tervezve - strapabíró, és kényelmi funkciói könnyebbé teszik a sofőrök életét: Ez a mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál. Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe.

Leírás és Paraméterek

  • Felhasználóbarát mikrohullámú sütő intuitív kialakítással
  • Könnyen tisztítható, beépített kerámialemezzel
  • Robusztus kialakítás az útközbeni használathoz, valamint kényelmi funkciók a teherautó-vezetők életének megkönnyítéséhez
  • A vezető teherautó-gyártók által jóváhagyva
  • LED által megvilágított belső
  • Két rögzítőkonzolt tartalmaz

A beszereléstől a főzésig és a tisztításig – ezzel a mikrohullámú sütővel minden egyszerű! A tartós, utazás közbeni életciklusra tervezett kialakítás és a kényelmes funkciók megkönnyítik az étkezéseket. A Dometic MWO 24 mikrohullámú sütő három sütési szintet és kiolvasztási funkciót kínál: mindent, amire szükség lehet egy teherautó konyhájában! Könnyen használható és egyszerűen tisztítható a szokásos forgótányér helyett stabilan rögzített kerámialemeznek köszönhetően. A könnyed, trapéz forma úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen teherautók fülkéjébe. Pont belefér számos tárolórekeszbe. A beszerelés is egyszerű feladat, hiszen a rögzítő alap garantálja a biztos tartást. Az MWO 24 beépített 24 V-os tápellátással rendelkezik, ezért nincs szükség külön inverterre. Meleg vacsora kemény munka nélkül!

MÉRETEK
Méretek ‒ termék mélysége 336 mm
Méretek ‒ termék magassága 280 mm
Méretek ‒ termék szélessége 449 mm
Nettó tömeg 10 kg
Sütőtérfogat 17 l

ELEKTROMOS
Bemeneti feszültség (egyenáram) 24 V
Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 40 A
Névleges bemeneti teljesítmény (egyenáram) 900 W
Teljesítményfelvétel 500.00 W

Szín Black 
Tanúsítványok eMark, CE 

További képek